Haber

AK PARTİ KADIN KOLLARI ÜYELERİ TERÖR SALDIRISININ OLDUĞU NOKTAYA KARANİFİL BIRAKTI

AK Parti İstanbul Bayan Kolları Başkanlığı İstiklal Caddesi’nde terör saldırısının düzenlendiği noktaya karanfil bıraktı.

AK Parti İstanbul Kadın Kolları Başkanlığı ve ilçe kadın kolları başkanlığı bugün saat 12.30’da İstiklal Caddesi’ndeki terör saldırısının düzenlendiği noktaya gelerek vefat edenler için karanfil bıraktı. Akabinde Ak Parti İstanbul Bayan Kolları Lideri Rabia İlhan basın açıklamasında bulundu.

ACIMIZI YÜREĞİMİZE GÖMÜP, ÇABAYA DEVAM EDECEĞİZ

Rabia İlhan Bayanlar olarak terörün karşısında sürekli dik durduk ve dik durmaya da devam edeceğiz. Bu hain hücum bizim birliğimize, beraberliğimize, kardeşliğimize yapılmış bir taarruzdur. Bu bize Kıbrıs’ın Taksim’den yanıtıdır, bu bize Diyarbakır annelerimizin Taksim’den yanıtıdır. Bu sayın cumhurbaşkanımızın yurtdışı diplomasisine verilen bir yanıttır. Bu hain saldırıyı gerçekleştirenler, buna maşa olanlar şunu bilmelidir ki; annelerin acısı büyük olduğu kadar ahları da büyük olur. Annelerin ahının bulunduğu yerde kimse yaşayamaz. Biz terör örgütlerinin tamamını annelerin ahında yok etmeye hazırız. Acımızı yüreğimize gömüp, siyasetten iktisada, akademiden sıhhate her kesimden bayanlarla uğraşımıza devam edeceğiz. Bugün İstanbul’da 39 ilçe bayan kolu liderimiz ve idare şurası üyelerimizle birlikte bunu tabir etmek için buradayız. Ailelerimizin her vakit yanında olacağız, Allah devletimize zeval vermesin diyoruz. Sayın Cumhurbaşkanlığımızın liderliğinde birlik ve beraberliğimizi herkese, her şeye karşın devam ettireceğiz dedi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu